Известие

Collapse
No announcement yet.

Скоростна кутия на 33

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Скоростна кутия на 33

Проблема е следния. Имам Алфа Спринт със 5 скоростна кутия на Алфа 33. Проблема е, че километража май няма да стане за тази скоростна кутия. Сещате ли се за някакъв вариянт?
    Аз си мислех евентуално да сменя километража със на 33 ама той ми изглежда по голям от на спринта и там ще стане проблемацията май.

Re: Скоростна кутия на 33

Първоначално публикувано от stafex
    Проблема е следния. Имам Алфа Спринт със 5 скоростна кутия на Алфа 33. Проблема е, че километража май няма да стане за тази скоростна кутия. Сещате ли се за някакъв вариянт?
    Аз си мислех евентуално да сменя километража със на 33 ама той ми изглежда по голям от на спринта и там ще стане проблемацията май.
    ще стане проблемация да, часовника от 33 не влиза в таблито на спринт без сериозно рязане и кълцане. Всичко опира до майсторене, няма невъзможни неща

Comment

alfa

а имаш ли оригиналната кутиа-ако иамаш става с доста преправиане-другиа вариант е да вградиш механизама от 33ковото табло.

Comment

alfa

Ами оргинална скоростна кутия нямам, но може да пробвам евентуално да вградя механизма, ако не ще му мисля

Comment

всичко става само да знаеш как
          145 1,7 16v turbo http://www.youtube.com/watch?v=QP5CtDmTIpc

Comment

Working...
          X